+

Welcome to my blog, or as I like to call it: my online playground. I’m addicted to lovely things and strongly believe that there’s always more than meets the eye. So put on your magic goggles and take this trip with me.

Espadrille craving

I'm so glad the espadrille made its comeback this season. These shoes are super comfortable and seem to go with just about every piece of clothing. I've been wearing my leopard spotted duo at any chance I get, so it's no brainer I'm already on the lookout for a new pair to spend the warm and sunny days with. Here are some serious contenders.

2 comments:

  1. Ik ben ook grote fan! Bewijs: ik draag nu beige espadrilles met veters van de h&m, al draag ik al jaren de eenvoudige €2 versie van de carrefour. Het zijn gewoon de meest comfortabele zomerschoentjes! En voor iemand als ik die veel zomerschoenen niet zo mooi vind (enkellaarsjes daarintegen!) is het heel fijn om voor een paar euro fijne schoenen te vinden ;) Ik heb trouwens prachtige espadrilles met zwart leer en een luipaardprintje gespot in de sacha, die doen mij danig twijfelen om luipaardprint (mooi bij anderen, maar vaak iets te schreeuwerig voor mij!) een kans te geven...

    ReplyDelete
  2. Maar nee, gewoon doen! Als je de rest van je outfit sober houdt, vind ik die print net heel tof.

    Btw: 2 euro? Wauw, denk niet dat ik al ooit zo'n koopje heb gedaan :-).

    ReplyDelete

Home
Blogging tips