+

Welcome to my blog, or as I like to call it: my online playground. I’m addicted to lovely things and strongly believe that there’s always more than meets the eye. So put on your magic goggles and take this trip with me.

Festival blues

It feels weird: for the first time in like forever I won't be going to a summer festival. Not even one. I know, it's not very rock 'n roll of me, but to be honest: I couldn't care less. My mind is in a million different places right now. I can only dream away with these campaign pictures by Topshop x Kate Bosworth. Pure bliss.

4 comments:

 1. Normaal zijn festivals het liefste wat ik doe in de zomer, maar na een half jaar in het buitenland en vooral daar zoveel reizigers te ontmoeten, wil ik mijn zuurverdiende centjes alleen maar uitgeven aan op verkenning gaan.
  Live muziek is nog steeds het allerfijnste wat ik kan bedenken, maar de wereld zien en terug thuiskomen in mijn mooie Lissabon... Zeker nu ik met al mijn connecties heel wat geld kan besparen en dus voor de prijs van een festival een mooie vakantie kan hebben. Zwaar dilemma.

  ReplyDelete
 2. Prachtige prachtige foto's trouwens.

  ReplyDelete
 3. Same here, Hannelore. Mijn vriend en ik hebben pas een huis gekocht, en dan koop ik liever wat leuke interieurspullen ipv een combiticket ;-). En dan is er binnenkort nog Cagliari, véél mooiere vooruitzichten dus dan een festivalweide dit jaar!

  Btw: handig die connecties. Speel die maar door als ik eens naar Lissabon trek ;-).

  ReplyDelete

Home
Blogging tips